2013-10-29 08:09:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Az ön lelke kifürkészhetetlen

Napi horoszkóp október 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön nem is Halak, mégis úszik az árral? Na, nem, önben azért ennél több kell legyen az erőből. Még ha a kitartásnak híján van is, akkor is meg kell próbálnia ellenállni. Akár még a kedvesének is! Hogy embernek érezhesse magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Önnel igazán könnyű kijönni bárkinek, hiszen jól alkalmazkodik és szeret is jó színben feltűnni. Különösen a fiatalok vonzódnak önhöz, mert érzik az atyáskodó/anyáskodó jellemét. Karolja fel őket! Segítsen egyengetni az útjukat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Bizonyos szempontból úgy érezheti, hogy válságba került. Az igazság az, hogy a baj valójában abból fakad, hogy nehéz önnek összeegyeztetnie a külvilág elvárásait, ítéleteit, a sajátjaival. Mihelyt ez sikerül, a válság is magától elmúlik.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Kisebb-nagyobb sikerben, dicséretben lehet ma része, aminek következtében szinte szárnyakat kap a lelke. Úgy látszik, ön olyan érzékeny típus, hogy ennyire sok múlik a megbecsülésén. Ha ezt a főnöke is észreveszi, nem feledi el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Már megint a szokásos formáját hozza: nem kér, hanem követel. A parancsuralmat azonban csak akkor viselik el a kollégái, ha a papírforma szerint is ön a főnök. Azonban még ez esetben sem árt meghallgatni a véleményüket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Azt hiszi tán, hogy a barátai, rokonai nem látnak át a ködösítési szándékán. Valamiben nem akar teljesen nyílt lenni, annyira fél a beleszólástól, mert mindenáron a saját feje után akar menni. Pedig jó ötleteket kaphatna tőlük.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nem kellene úgy a dolgok elébe szaladnia! A türelemmel, a kivárással ma sokkal többet érhet el, mintha mindent erőltetni próbál. A sietség, pláne a kapkodás akár kész katasztrófát is okozhat. Lassan tovább ér!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Túl sokat költekezik mostanában, nem is csoda, ha a pénzügyi helyzete nem a legrózsásabb. Pedig az ön által megvásárolt dolgok nagy része valójában nélkülözhető, vagy teljesen felesleges. Akár a gyalog járással is sokat spórolhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ingerültnek és türelmetlennek bizonyulhat a környezetével szemben a mai napon. Ma mintha mindenki irritálná. A magányos munkálkodással ezért sokkal jobban járhat - ön is és a kollégái is. A legjobb, ha valamilyen külső munkáját végzi el ma.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma igazán elemében érezheti magát: bolondozni, viccelődni van kedve. Ezzel a kollégáit is meglepheti, és fel is rázhatja őket tespedtségükből. A kacagás, a humor a jó közérzet forrása. Ezzel akár gyógyítani is lehet. Este is menjen szórakozni!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az ön lelke kifürkészhetetlen. Sebezhetetlennek mutatja magát, miközben érzékeny, sőt néha egészen hiperszenzitív. Ha valamilyen allergiában szenved, akkor azt is ennek a tulajdonságának köszönheti. Meg annak is, hogy ezt titkolja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ne fojtsa magába az érzéseit, mondja végre a szemébe valakinek, hogy mit is gondol róla, vagy a kapcsolatukról. Persze, miután jól kipampogta magát, azért hallgassa meg az ő érveit is. És ügyeljen a mindig baráti hangsúlyra!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: